Behandling

Behandling

Min strävan är att alltid behandla orsaken till problemet och inte bara symptomen. För att göra detta effektivt anser jag att det är viktigt att arbeta så holistiskt som möjligt. Jag behandlar kroppens alla rörliga komponenter med fokus på orsak.

Felställningar i kroppens strukturella konstruktion – skelettet, är oftast grunden till problem i mjukdelarna – muskler, ligament, senor osv. Felställningar och dysfunktioner i leder och kotpelare behandlar jag med traktioner och manipuleringar. De ligamentära strukturerna behandlar jag med mobiliseringar och muskler och annan mjukvara med massage. Vid behov används även akupunktur, ultraljud, NMES(Neuromuskulär Elektrisk Stimulering) mm.

Jag arbetar även med kroppens olika rörelsemönster, samt har bra kunskaper i näringslära. Allt för att ge en så komplett behandling som möjligt. Självklart så utgår jag ifrån att alla människor år unika och ska behandlas därefter.

Vid sidan av mitt yrke som Terapeut och Tränare driver jag och en kollega samt investerare ett Startup: DoWell som inom snar framtid lanserar innovativa och unika ergonomiska lösningar i arbets och träningsmiljö. Dessa uppfinningar är helt baserade på hur jag har behandlat och förhållit mig till människans unika anatomi under mina snart 15 år i yrket.

Förutom mina kompetenser i Manuella Terapier innehar jag en mängd olika Certifikat och Diplom som sträcker sig till allt från CrossFit till STAC’s Professionella program.

Dessa använder jag i syfte att effektivt lära ut hur man tränar upp, mobiliserar samt stabiliserar inhiberade eller skadade muskler och strukturer.

Mina behandlingar är timbaserade, vilket ger ett större utrymme för helhetssyn.

 

Betalning och pris:

 

Priset för en 60 minuters behandling är 800kr

Kontant, Swish eller Banköverföring går bra. Tyvärr tar jag ej kort.

Hjärtligt Välkommen

Micke

 

Kontakt

Adress: Limhamnsvägen 109H, 216 13 Limhamn

 

 

 

 

Telefon: 0735-051071

 

Öppetider: 15.00 till 20.30

 

Copyright©mickehellberg.se All Rights Reserved